Дейност и Услуги

Фирмата е специализирана в произвотството на кухненско обзавеждане от лаково боядисан МДФ, фурнирован МДФ, масив и ПДЧ.

За произвотството на мебелите от лаково боядисаният МДФ се използва висококачествен немски двустранно грундиран МДФ, който след разкрояването бива шлайфан, китосван, трикратно грундирван, внимателно почистван и боядисван три, четери и пет слойно с ПУ бой на нашите паркньори.
ПУ бойте използвани от фирмата са 100% гланц, мат и интензивен мат.

Всички глонцови повърхности след боядисване биват ръчно полирани. За да се подържа постояно високо качество на лаковото покритие, боядисването и полирането се извършват лично от управителя на фирмата.

Фурнирования МДФ използван от нас, също е висококачествен с голяма плътност и здравина.

Етапите на подготовка са съобразени с вида на дървесината и желания краен ефект на изделието. Фурнирите биват стандартни (дъб, бук, череша ,орех и др.), както и много екзотични дървесини с доставка от цял свят по каталог.

Ние също така огъваме МДФ, боядисваме стъкла и изработваме плотове от композитен акрил 100%.

Акрилните плотове са с различна дебелина на борда( 4,6,8, 10см. и др.) , неуграничена ширина и дължина. Материала е устойчив на висока температура,химикали,вода , мазнини и др.
Недостатък е, че сущият се драска от остри метални предмети но това се компенсира от възможноста му да се шлайфа,цикли и полира, след което му се връща първоначалния блясък и вид.

Произвеждаме корпусна мебел ,хотелско ,офис и търговско обзавеждане , нестандартни решения по индивидуален проект и по проект на клиента.

Приемаме външни поръчки за боядисване на МДФ, боядисване на стъкла и изработка на акрилни кухненски плотове.